Gyógyszer.Ész

Gyógyszer.Ész

Miért éppen ez az első tíz cikkünk?

2019. augusztus 17. - szng

elsotiz.jpg

Felmerülhet minden olvasóban a kérdés, miért pont ez az elős tíz cikk az oldalunkon? Annyit érdemes tudniuk, hoga FB statisztika három paramétert vesz figyelembe: az elérések számát, a kattintások számát, és hogy hányan osztják meg ill. kedvelik az egyes cikkeket.

Itt a kattintásokat vettük most figyelembe, hiszen ez mutatja meg, ki az aki rá is kattint a szövegre, akár részben akár egészben el is olvassa azt, teháaz "igazi, valódi" olvasóink.

Haladjunk sorban:

• A Gyógynövénytár új kiadása nyilvánvalóan nagy érdeklődést vonz, a gyógynövények nagy reneszánszukat élik korunkban.

• A fényérzékenyítő gyógyszerek kevéssé ismert téma, pedog egy komoly problémáról van szó, adott esetben súlyos mellékhatások léphetnek fel, ha az illető  napon tartózkodik, ill. napozik egy-egy gyógyszer szedése közben. A betegtájékoztató szöveg minden esetben utal arra, hogy a gyógyszer szedése alatt szabad-e anapon tartózkodni.

• A menopauzával, valamint a terhességi szexszel kapcsolatos cikkek természetesen fontosak hölgyolvasóink számára. Eláruljuk, hogy a Gyógyszer.Ész oldalunk olvasóinak mintegy 80%-a nő.

• A klaszter fejfájás az elsődleges fejfájások egyike, a migrén és a tenziós típus mellett igen fontos. Talán kevesen tudnak róla, ezért lényeges az olvasó számára az információ.

• A nyári gyógyszertárolás hordoz néhány specifikumot, számos gyógyszer érzékeny a hőmérsékletre: gyorsul a bomlás - csökken  a hatás.

• Szintén nyári téma a hőhatás az emberi szervezetre, itt a hőkimerülés és a hőguta kerül összevetésre, melyek az azonos és melyek az eltérő szempontok, jellemzők.

Melanoma ábra: olyan magyarázó ábra képekkel illusztrálva, amely igen pontosan bemutatja a melanoma - és a nem melanomás bőrelváltozás fontosabb sajátságait. Nemcsak nyári téma, sajnos a rosszindulatű bőrdaganatok e típusát igen komolyan kell venni.

• A mikrobióma cikk valószínűleg azért vált ki nagy érdeklődést, mert az utóbbi években kezdett a tudomány komolyan foglalkozni a bél mikrofoórájával, mint "önálló szervvel" és ennek működését, hatásait a szervezet egészére, és az egyes szervekre, beleértve az agyat is, ezzel foglakozik.

• Végül, de nem utolsó sorban a világ 2018-as gyógyszerforgalma volt még nagyon érdekes az olvasók számára. Itt az a - nem meglepő - változás, hogy az utóbbi néhány évben rohamtempóban terjednek a régi "kémiai, kismolekulás" gyógyszerek mellett, az igen összetett fehérjékből álló ún. biológiai terápiás gyógyszerek, melyek már nem tüneti, sokkal inkább oki kezelésnek számítanak egyes betegségeknél.

 

Elemezzük a későbbiekben a többi cikk nézettségét is, érdekes és tanulságo látni, mi érdekli Önöket.

Egyben köszönjük minden Olvasónknak, Követőnknek, hogy folyamatosan figyeli cikkeinket!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gyogyszer-esz.blog.hu/api/trackback/id/tr215014164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása